Het verhaal

Moeder,

Na jaren van diepe ellende, onder het juk van uw tirannie, heb ik besloten om mij te ontworstelen aan uw onophoudelijke ijzeren grip.

Ik ontsnap uit deze sociale gevangenis die door u ‘thuis’, wordt genoemd en zoek mijn geluk elders.

Uw gebroken zoon,

Willem

P.S. De hutspot was niet te vreten.......
P.P.S. Ik heb de koekoeksklok mooi meegenomen

Miss Horrorwitz

Wawawa…watnuweer?? Eindelijk bevrijd van zijn dominante moeder gaat Willem zijn eigen weg. Maar dan blijkt dat er behalve zijn moeder nog veel meer verschrikkelijke vrouwen zijn. Sommige zijn zelfs ronduit griezelig en afschrikwekkend en ze komen continu op zijn pad!

Op zoek naar een hotel belandt Willem op een kermis waar hij een mysterieuze dame met een Duits accent ontmoet. Hij krijgt van haar een toegangskaart voor een spectaculaire avonturenshow. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. In plaats van toeschouwer is Willem zelf hoofdrolspeler geworden in een merkwaardig avontuur.

Een moord … ?!!

Hij bevindt zich in een vervallen hotel waar hij wordt belaagd door een autoritaire jongedame die niet van hem af kan blijven. Vervolgens zijn er drie bleke gravinnen die steeds met hem willen theedrinken. Er is een prinsesje dat alsmaar met hem wil dansen. En een hysterische hofdame die zijn hoofd bij herhaling tegen haar enorme boezem wil drukken. Om maar niet te spreken over de overige vreemde types, waaronder twee maffe magiërs en hun kruiperige dienaren. Te midden van deze idioterie wordt hij geacht een moordenaar te ontmaskeren. Een moordenaar?!! …… Wawa watnuweer??

Willem de Wit

Trailer

Bekijk ook de trailer op de website van stadjers tv.